El Quartet Teixidor serà quartet resident a l’Auditori Enric Granados de Lleida durant la Temporada 2013/2014

El Quartet Teixidor, grup de cambra estable fortament vinculat a les Terres de Lleida, és quartet resident a l’Auditori Enric Granados de Lleida durant la temporada 2013-2014.

El quartet de corda és un gènere que ha esdevingut un dels més importants de la història de la música però en comparació amb la seva importància no té la difusió necessària dins les sales de concert del nostre país.

Així doncs, gràcies a la seva residència a l’Auditori, el Quartet Teixidor tindrà l’oportunitat de mostrar al públic lleidatà la música per a quartet de corda d’una manera regular i propera, programant tres concerts durant la temporada, repartits de la següent manera:

1r concert: divendres, 29 de novembre de 2013
2n concert: dijous, 27 de febrer de 2014
3r concert: dijous, 5 de juny de 2014

Tots els concerts seran a les 20’30 h a la Sala 2 de l’Auditori.

Al finalitzar el primer concert, Castell del Remei oferirà un tast de vi al públic assistent, que així tindrà l’oportunitat de trobar un espai de tertúlia i conversa amb els altres assistents i els mateixos intèrprets.